mobile

Ambulancechauffeurs en -verpleegkundigen

Of mensen nu in levensgevaar zijn, lichtgewond zijn of gewoon een luisterend oor nodig hebben, jij bent er voor ze. Je bent er vaak als eerste bij en kan het verschil maken. Ben jij werkzaam als ambulancechauffeur of ambulanceverpleegkundige? Dan is Felix op zoek naar jou!

Vacature: flexibele ambulanceteams voor diensten van 12 tot 16 uur, heel Nederland

Operatie-assistenten en anesthesie-assistenten

Als operatie-assistent of anesthesie-assistent speel je een cruciale rol in het operatieteam. Felix bemiddelt OK-personeel voor diverse universitaire- en streekziekenhuizen in Nederland. Wil jij werken daar waar je het verschil kunt maken? 
Schrijf je snel in

mobile
mobile

Verpleegkundigen en verzorgenden

Felix bemiddelt verpleegkundigen en verzorgenden voor ziekenhuizen en verzorgingshuizen in heel Nederland, op alle niveaus. Wil jij extra diensten draaien in een ander ziekenhuis en vind je het leuk om op verschillende afdeling ingezet te worden? Meld je dan snel aan in de Felix app en regel  eenvoudig en snel extra diensten via de Felix app.
Schrijf je snel in

Medisch specialisten

Ben jij medisch specialist en wil je eens verder kijken dan je eigen ziekenhuis? Via Felix kun je extra diensten oppakken in een ander ziekenhuis. Je hebt zelf de regie en werkt alleen extra wanneer dit je uitkomt.
Schrijf je snel in

mobile