Heb je tijdelijk meer ruimte en wil je extra diensten draaien? Ik help je bij het vinden van zorgdiensten die perfect in jouw persoonlijke rooster passen. Samenwerken met mij is heel makkelijk. Meld je aan in de app Ikflex en maak een profiel aan. Je krijgt van mij dan diensten onder ogen via pushberichten. Past dit in jouw agenda, dan meld je je aan. Je dienst is gepland. Je kunt bij mij altijd diensten checken of je inschrijven, 24/7, iedere dag. Bovendien geef ik ook allerlei tips en advies hoe je flexibel kunt (blijven) werken. Als je vragen hebt, sta ik ook voor je klaar.

Starten met Felix

Stap 1
Download de app in de App Store of Google Play en maak een account aan.

Stap 2
Om Felix voor je aan het werk te zetten, hebben we een aantal gegevens van je nodig. Vul de gevraagde gegevens in (in de app), upload je cv en kies je functie(s) en specialisme(s), zodat Felix je op kan nemen in zijn bestand.

Stap 3
Zodra je gegevens compleet zijn, wordt je account goedgekeurd. Je kunt nu met de Felix app aan de slag. Log in met je e-mailadres en wachtwoord. Bij 'openstaande diensten' vind je alle diensten die passen bij jouw profiel.

mobile

Download de app
  

'Werken met Felix is gewoon ideaal. Het maakt mijn werkende leven makkelijker. Ik merk dat ik er een betere werkprivé-balans door heb.’

Ireen Termote, verpleegkundige
Lees het verhaal van Irene

mobile

Met Felix regel je het makkelijk zelf!

In de Felix app zie je per week welke diensten openstaan. Zit er een dienst voor je bij? Klik erop en meld je aan. De planner ziet jouw aanmelding binnenkomen en laat je weten of je de dienst krijgt. Je kunt in de app ook jouw beschikbaarheid opgeven, zodat de planners van de aangesloten zorginstellingen weten dat jij diensten kunt invullen op de door jou aangegeven data.